Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Jil Sander's Flower Power!

To υπέροχο εμπριμέ του Jil Sanders για την άνοιξη και το καλοκαίρι βρίσκεται παντου!!! Απο τα ρούχα της σειράς εως και τα αξεσουάρ!!! Και φυσικά εμεις τα λατρέψαμε όλα!! Τα έντονα χρώματα μας έφτιαξαν την διάθεση και τωρα το μονο που μένει είναι να έρθει η άνοιξη!








Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

What will Carine do next???

Τέλος στο μεγαλύτερο ισως ερώτημα αυτην την στιγμή στον χώρο της μόδας... Μιλαω φυσικά για το τι θα κάνει η Carine Roitfeld μετά απο την παραίτηση της απο την γαλλική Vogue! Φημες την ήθελαν να συνεραγάζεται με τον Tom Ford σε μια γαλλική έκδοση του Harper's Bazaar, η αλήθεια ομως ειναι οτι η Carine Roitfeld πρόκειται να συνέργαστει το φθινόπωρο του 2011 με το πολυκατάστημα Barneys στη Νέα Υόρκη για την εκστρατεία του καταστήματος! Θα εργάζεται ως guest editor και στυλίστας μαζί με τον Mario Sorrenti και Denis Φρίντμαν. Σύμφωνα με το Barneys, η εκστρατεία θα ξεκινήσει με “celebration of Carine’s iconic style”  και ο Mario Sorrenti θα δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους με "μια προσωπική άποψη του κόσμου, του στυλ και του πάθος της". 

The look of the day by Styleway









Dress by Erdem, Trench Coat by Burberry Prorsum, Bag by Jimmy Choo,
Shoes by Versace, Earrings by Bijoux Heart, Sunglasses by YSL

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

LOVE AT FIRST SIGHT

Λάτρεψα τις ροζ πινελιές!!!
Miu Miu

Εmma Watson For Alberta Ferretti, The Collection

Η νέα συλλογή της Εmma Watson για τον οίκο Alberta Ferretti μπορείτε να τη βρείτε πλέον στο shite http://store.albertaferretti.com.
Η συλλογή αποτελείται από πέντε πολύ κοριτσίστικες άνετες δημιουργίες και οι τιμές τους κυμαί-
νονται από $340- $1010.






Actress Elizabeth Taylor Dies at age 79

Η 79χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης. Η βραβευμένη με δυο Όσκαρ Elizabeth Taylor, τις τελευταίες 24 ώρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες με καρδιακά προβλήματα.  

Keira Knightley New Film for Chanel Coco Mademoiselle Ad Campaign

Η νέα συνήθεια των οίκων μόδας είναι η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους ως διαφήμιση, έτσι και η νέ-α ολοκληρωμένη  διαφήμιση του οίκου Chanel, για την νέα καμπανιά Coco Mademoiselle  με πρωταγω-νίστρια την Keira Knightley.

Shop Mary Katrantzou Now Online On Net-A-Porter

Οι fans της επιτυχημένης σχεδιάστριας μόδας Mary Katrantzoy, μπορείτε πλέον να βρείτε και να αγο-ράσετε τις πανέμορφες δημιουργίες της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.net-a-porter.com/ 


The look of the day by Styleway











Top T by Alexander Wang, Shorts by J Brand, Jacket by Tibi, Necklace by Dior
Bag Marc by Marc Jacobs, Shoes by Dior, Watch by Nixon, Sunglasses by Jimmy Choo