Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Stylemint: The Olsen Twins new shopping site!

Η αγάπη της Mary-Kate και της  Ashely  για την μόδα ειναι γνώστη σε ολους, γι'αυτό και δεν ειναι τυχαίο που θεωρούντε απο τις πιο καλοντυμένες διασημότητες της ηλικίας τους! Αρχικά αυτή η αγάπη τους τους οδήγησε στον σχεδιασμό μιας δικης τους σειράς ρουχων και αξεσουάρ με το όνομα The Row, τώρα ομως προχωράνε ακόμη παρα περα με την δημιουργία ενός site για online shopping το Stylemint. Στο site θα υπάρχουν και συμβουλές styling απο τις ιδιες σε μορφή video! Για αρχή το Stylemint θα κυκλοφορήσει 8 τύπους t-shirt και στην πορεία αναμένονται να κυκλοφορήσουν και πλεκτα και ζακέτες. Το πολύ θετικό ειναι οτι το κάθε t-shirt θα κοστίζει μονο  $29.99! Το site θα κανει το opening του τον Ιούλιο, περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα συμπεριλαμβάνετε και η Ελλαδα στις χώρες παράδοσης.


Kate Spade's fabulous green bike!

Μετά τους οίκους Chanel και Trussardi τώρα και η  Kate Spade σε συνεργασία με την  Adeline Adelin δημιουργεί ενα ποδήλατο που μας κανει να θέλουμε να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα μας!!! Τα ποδήλατα κατασκευάστηκαν στην Ιταλία απο την  Abici και ειναι φτιαγμένα στο χέρι. Ειναι  limited-edition οποτε τρέξτε να τα προλάβετε!



$1.100

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

The look of the day by Styleway







Designer Christophe Decarnin leaves Balmain!

Ο σχεδιαστής Christophe Decarnin, αποχαιρετά τον οίκο Balmain μετά από πέντε χρόνια ως creative director και περιμένουμε ν' ανακοινωθεί ο νέος διάδοχος. 
Ο διάσημος σχεδιαστής αφήνει τον οίκο λόγω ιατρικών προβλημάτων, ήταν απών από το show του οί-κου στο Paris Fashion Week τον περασμένο μήνα.  Ο Decarnin προσχώρησε στο γαλλικό οίκο μόδας το 2005 ως σχεδιαστής πριν γίνει ο διευθυντής δημιουργικού τον Νοέμβριο του 2007, αυτός είναι ο δημι-ουργός των εκπληκτικών κοντών φορεμάτων, αραχνοΰφαντων t- shirts και των περίτεχνων κεντημάτων.

LOVE AT FIRST SIGHT



What a Masterpiece!!!!


Pic of the Day

Η Kristin Davis, στην πρεμιέρα του Warner Bros. Pictures' "Born To Be Wild 3-D", στην Καλιφόρνια, στις 3 Απριλίου.
in Prada

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Carine Roitfeld Styled Chanel's Fall/Winter Campaign


Η Carine Roitfeld, που πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Barneys New York, ανέλαβε τώρα άλλο ένα project που της ανέθεσε ο Freja Beha Erichsen. Ο σχεδιαστής της Chanel συνεργάζεται με την πρώην editor in chief της Vogue Paris για να επιμεληθεί το styling της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα του 2011-2012. Την καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Freja Beha Erichsen, φωτογράφησε ο ίδιος ο Karl Lagerfeld. 

The look of the day by Styleway







Philip Treacy Hats

Τα καπέλα του επιτυχημένου σχεδιαστή καπέλων Philip Treacy, είναι σίγουρο ότι θα τα προτιμή-
σουν πολλές καλεσμένες να τα φορέσουν στο γάμο της χρονιάς, στο γάμο του Πρίγκηπα William και της Kate Middleton. Εσείς αν ήσασταν καλεσμένη ποιο θα προτιμούσατεΜπορείτε να επισκεφθείτε το site του για να απολαύσετε περισσότερα από τα αριστουργήματα του http://www.philiptreacy.co.uk/








LOVE AT FIRST SIGHT

Marion Cotillard is the Face of New Lady Dior Campaign

Ο οίκος Christian Dior διάλεξε και πάλι τη διάσημη ηθοποιό Marion Cotillard, για τη νέα του διαφη-μιστική καμπάνια για τη νέα Lady Dior. Η φωτογράφηση έγινε πριν από αρκετούς μήνες στο Παρίσι, με φωτογράφο τον Craig McDean, αφού η Marion ήταν έγκυος και δεν μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία. Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός ποζάρει κρατώντας τη διάσημη τσάντα του οίκου σε κόκκι-
νο χρώμα, έχοντας από πίσω της το καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου, που βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Reese Witherspoon Wedding Photo and Details

Η Reese Witherspoon στις 26 Μαρτίου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jim Toth στο ράντσο 
της Reese στο Ojai, της Καλιφόρνιας. Η ηθοποιός φόρεσε ένα πανέμορφο νυφικό Monique Lhuillier. Κουμπαρα της Reese ήταν η αγαπημένη της κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, ντυμένη και αυτή 
με Monique Lhuillier
Οι καλεσμένοι έφτασαν περίπου τους 125, ανάμεσα τους οι Scarlett JohanssonSean Penn και Robert Downey.

Pic of the Day

Heidi Klum on the orange carpet at Nicklelodeon’s 24th Annual Kid’s Choice Awards at the Galen Center in Los Angeles.
in Gucci

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Christian Louboutin's Pigalle Clutch!

O αγαπημένος μας Christian Louboutin μετέτρεψε τα υπέροχα pigalle ψηλοτάκουνα του σε clutch!! Οσο για το αν είναι επιτυχημένο το εγχείρημα του.... κατα την γνώμη μου ΝΑΙ! Ισως να μην είναι η αγαπημένη μου Louboutin τσάντα αλλα σίγουρα είναι ενα clutch που θα ήθελα στην συλλογή μου.

See Jennifer Lopez’s New Tous Jewelry Ads



Jennifer Lopez is the new face of Tous Jewelry. The American Idol judge models a variety of ethnic gear adorned with sparkling jewels.



LOVE AT FIRST SIGHT!!!

 
René Caovilla

The look of the day by Styleway










Coat by Stella McCartney, Dress by Oscar De La Renta, Shoes by Lanvin,
Bag by Lanvin, Sunglasses by Victoria Beckham, Jewelry by Mawi