Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Mr Porter Has Many Friends In Many Places, Exlusive Film


Ο Ολλανδός animator Christian Borstlap δημιούργησε ένα βίντεο με αφορμή το λανσάρισμα του site http://www.mrporter.com/Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα animated βίντεο που δείχνει ότι οι πελάτες του Mr Porter είναι καλοντυμένοι πολίτες του κόσμου. 


Pic of the Day

Gwyneth Paltrow at Williams-Sonoma in Bevery Hills, at a signing of her new book My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness.


in Rachel Roy dress

Happy Easter!



Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Angelina Jolie the face of the new Louis Vuitton campaign?

Φήμες θέλουν την Angelina Jolie να πρωταγωνισεί στην νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Louis Vuitton. Οι πληροφορίες λένε οτι η καμπάνια θα ειναι μονο έντυπη και αναμένεται φωτογράφος να ειναι η  ταλαντούχα Annie Leibovitz. Η φωτογάφηση θα πραγματοποιηθεί μεσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίος αυτο το καλοκαίρι. Τελος ακούγεται οτι για την φωτογράφηση αυτη η Angelina Jolie θα λάβει το ποσό των $10.000.000!!!!!!!

LOVE AT FIRST SIGHT

Pic of the Day

Camilla Belle joined on the red carpet for an evening of shopping to benefit the Children’s Defense Fund hosted by Coach at Bad Robot in Santa Monica, California.


in Victoria Beckham dress

Theocharis Ioannidis for Armani Jeans Ad Campain


Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας Armani Jeans.
Ανεβαίνει στο ποδήλατο του και μαζί με τους φίλους του ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες! Well done Theochari!

The look of the day by Styleway









Dress by Donna Karan, Coat by Alexander McQueen, Bag by Tory Burch,
Shoes by Christian Louboutin, Jewelry by Mawi

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Σχεδιαστής Μόδας Τίμης Παρίσης


Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του σχεδιαστή έχει συγκλονίσει το χώρο της μόδας.
Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Ο Τίμης Παρίσης είχε μετακομίσει στο σπίτι του κέντρου πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Olympia Le-Tan's Book Clutch

For book worms!!!!!

LOVE AT FIRST SIGHT!!!!



Gianvito Rossi

fall 2011



The look of the day by Styleway










Playsuit by DVF, Jean Jacket by Notify, Bag by Marni, Shoes by Dior,
Sunglasses by Selima Optique, Jewelry by Lulu Frost

Emmanuelle Alt's Second Vogue Paris Cover, Featuring Kate Moss

Μετά το πρώτο εξώφυλλο της Emmanuelle Alt για το Vogue Paris με την Gisele Bundchen, τώρα "ή-ρθε" και το δεύτερο εξώφυλλο με την Kate Moss, η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο α-πό τους Mert Alas και Marcus Piggott. Σαν να τα πηγαίνει καλά η Emmanuelle Alt, τι λετε;


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Lady Gaga Zipper Crotch For NME Magazine


Με τα φερμουάρ κατεβασμένα φωτογραφήθηκε η Lady Gaga για το περιοδικό NME. Η εκκεντρικη τρα-γουδιστρια αναφέρει «Αν μου έβγαζες την περούκα μου, τα παπούτσια μου, το σουτιέν και οτιδήποτε ά-λλο επάνω μου και μ' έριχνες πάνω σε ένα πιάνο, θα σε έκανα να κλάψεις». Η νέα αυτή συνέντευξη της Lagy Gaga έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου της single «Judas» το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της καθολικής εκκλησίας. Ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, αναμένεται να προκαλέσει το βίντεο του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και στο ο-ποίο η Lady Gaga θα αναπαριστά την Μαρία Μαγδαληνή!

LOVE AT FIRST SIGHT

Jennifer Lopez's "I'm Into You" Music Video Shoot


Η γνωστή Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez πραγματοποίησε πριν από λίγες ήμερες τα γυρίσματα του video clip του νέου της τραγουδιού με τίτλο "I’m Into You"Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μεξικό, με τον γνωστό Κουβανό ηθοποιό William Levy. Πολλές είναι οι εμφανίσεις της Jennifer στο video clip που θα συζητηθούν.




Coachella Music Festival 2011, All Celebrities Style

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ Coachella στο Palm Springs στη Καλιφόρνια. Ο οίκος Mulberry στα πλαίσια του φεστιβάλ παρουσίασε τη καινούργια του collection για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011 στο "The Parker Hotel" σ' ένα exclusive barbeque και pool party.

                                    Kate Bosworth in Topshop                      Alexa Chung 

                                               Diane Kruger               Dita Von Teese in Christian Dior

Vanessa Hudgens

                                           Katy Perry in D&G                  Nicole Richie in Mulberry

Kanye West in Celine Spring 2011 Silk Shirt at Coachella Festival!

Ο Kanye West εμφανίστηκε στη σκηνή του Coachella Valley Music Festival στη Καλιφορνιαφορώ-ντας μεταξωτό γυναικείοπουκάμισο του οίκου Celine από τη νέα collection Spring 2011. Μπορώ να πω ότι το συνδύασε πολύ όμορφα με baggy jean και χρυσές αλυσίδεςαλλά μέχρι εδώ, την άλλη φορά 
ας αφήσει τα γυναικεία ρούχα στις γυναίκες! 


Pic of the Day

Reese Witherspoon to the Water for Elephants premiere last night.


in Jason Wu dress

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Bally’s 160th Anniversary Collection

Ο οίκος Bally κλείνει τα 160 χρόνια του στο χώρο της μόδας και για αυτό το λόγο δημιούργησε μια νέ-
α συλλεκτική συλλογή. Για να το γιορτάσουν, οι creative directors του οίκου, Michael Herz και Graeme Fidler δημιούργησαν μια κλασσική συλλογή από τα καλύτερα κομμάτια του οίκου. Με αυτή τη συλλο-γή η επιτυχία θα είναι σίγουρη για τον οίκο Bally. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Bally από το Σεπτέμβρη.