Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Leighton Meester for a Vera Wang Fragrance


Η Leighton Meester είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Vera Wang για λογαριασμό του νέου αρώματος Lovestruck. Η Leighton φορώντας ένα πανέμορφο φόρεμα Vera Wang και με τα μαλλιά της λιτά ποζάρει στο φακό του Carter Smith. Το άρωμα θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και απο τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική.

Pippa Middleton in Temperley London To the Royal Wedding Reception



Kate Middleton In Her Second Sarah Burton for Alexander McQueen Wedding Dress

Μια δημιουργία της Sarah Burton επέλεξε και για την επόμενη εμφάνισή της η Kate Middleton -
Catherine, Δούκισσα του Cambridge- στο dinner party που παρέθεσε ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, για 300 καλεσμένους. Το φόρεμα ήταν ένα λευκό, στράπλες, φτιαγμένο από πολυτελές μετάξι, ενώ μια ζώνη κεντημένη με διαμάντια διακοσμούσε τη μέση της. Επίσης φόρεσε από πάνω ένα λευκό μπολερό από ανκορά.

The Best Hats of the Royal Wedding

Από έναν Βασιλικό Βρετανικό γάμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καπέλα!
Σχεδόν όλες οι προσκεκλημένες φόρεσαν το πιο όμορφο και εντυπωσιακό τους καπέλο, παρακάτω 
σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο όμορφα και chic καπέλα.

Philip Treacy hat

Jane Corbett hat

Philip Treacy hat

in Rodarte

Lady Frederick Windsor

Queen Margrethe II of Denmark

Zara Phillips with Phillip Treacy hat

Προσθήκη λεζάντας

Queen Elizabeth II

The Royal Wedding Guest List

Οι λίστα των καλεσμένων στο Βασιλικό Γάμο ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι καλεσμένοι έφταναν τους 1900. Οι καλεσμένες γι' αυτή τη μέρα έβαλαν τα δυνατά τους για να είναι καταπληκτικές, να εντυπω-σιάσουν και να συζητηθούν. Πιο κάτω θα δείτε, πιστεύω τις δώδεκα καλύτερες εμφανίσεις.

Pippa Middleton wore Alexander McQueen
by Sarah Burton

Carole Middleton wore Catherine Walker

Victoria Beckham wore Victoria Beckham

Tara Palmer-Tomkinson wore dress from
Deborah Milner

Princess Victoria of Sweden wore Elie Saab

Sophie Windsor wore Armani Prive

Joss Stone

Princess Letizia of Asturias in Felipe Varela 

Princess Ameerah Al Tawil wore
Zuhair Muard Couture

Princess Marie-Chantal of Greece
wore Chanel

Princess Beatrice of York wore
Valentino Haute Couture

Princess Eugenie of York wore Vivienne Westwood


Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Victoria Beckham at the Royal Wedding 2011

Στο Βασιλικό Γάμο φυσικά και παρευρέθησαν οι David και Victoria Beckham. Ο David επέλεξε ένα κλασσικό tuxedo Ralph Lauren Purple Label  και η Victoria φόρεσε ένα κομψό φόρεμα το οποίο φέρει τη δική της υπογραφή και το συνδύασε φυσικά με καπέλο του Philip Treacy.


Kate Middleton chooses McQueen wedding dress!

Tο νυφικό τελικά ήταν δημιουργία της Sarah Burton. Το φόρεμα της Middleton αποτελούνταν από ένα κορσάζ από ιβουάρ δαντέλα, με ψηλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια από δαντέλα, ενώ η εντυπωσιακή φούστα ήταν από σατέν, στο ίδιο χρώμα. 
Η δαντέλα που κοσμούσε το μπούστο και τα μακριά μανίκια του φορέματος φτιάχτηκε χειροποίητα στην Βασιλική Σχολή Κεντήματος του Λονδίνου, που έχει ως έδρα το Hampton Court Palace. Η ουρά της φούστας είχε μήκος περίπου 2,5 μέτρα. Επίσης φόρεσε ένα μακρύ πέπλο, φτιαγμένο από στρώσεις από μαλακό τούλι, κεντημένο με μικρά, χειροποίητα λουλούδια. Το πέπλο συγκρατούσε στη θέση του μία τιάρα του οίκου Cartier, το οποίο δάνεισε στη νύφη η βασίλισσα Ελισάβετ.
Η Sarah Burton ανακοίνωσε για το φόρεμα: «Ήταν εμπειρία ζωής για μένα να δουλέψω με την Catherine Middleton για τη δημιουργία του νυφικού της, και απόλαυσα την κάθε στιγμή της διαδικασίας. Ήταν τεράστια τιμή που μου ζητήθηκε να το κάνω, και είμαι πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε εγώ, και η ομάδα του οίκου Alexander McQueen. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φόρεμα αντιπροσωπεύει τα καλύτερα στοιχεία των Βρετανών χειρωνακτών. Τα σχέδια του Alexander McQueen έχουν να κάνουν με την σύνθεση αντιθέσεων, για τη δημιουργία εντυπωσιακών φορεμάτων και ελπίζω ότι, “παντρεύοντας” παραδοσιακά υφάσματα και κεντήματα, με μοντέρνες δομές και σχέδια, δημιουργήσαμε ένα όμορφο φόρεμα για την ημέρα του γάμου της Catherine. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ συναρπαστικοί και μοναδική εμπειρία για την ομάδα μου κι εμένα, αφού δουλέψαμε κοντά στην Catherine για να δημιουργήσουμε αυτό το φόρεμα, κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας». Και στα δικά σας!!!!

Pic of the Day

Kate Middleton in Alexander McQueen.

LOVE AT FIRST SIGHT!!!!!

       Lanvin

The look of the day by Styleway








Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Pic of the Day

Η ηθοποιός Hayden Panettiere στο πάρτι Us Weekly Hot Hollywood, στο  Hollywood της California. 


in Camilla and Marc dress
Jimmy Choo shoes

Gucci Loves Japan


Ο οίκος Gucci δημιούργησε ένα limited edition βραχιόλι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Ιαπωνία. Σε αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού (εμπνευσμένο από την Ιαπωνική σημαία) το βραχιόλι είναι one size, κι έχει γραμμένο πάνω σε ένα μεταλλικό στοιχείο την φράση "Gucci loves you".
Το φιλανθρωπικό βραχιολάκι αρχικά θα διανεμηθεί στα καταστήματα που έχει ο οίκος στην Ιαπωνία και μετά θα ακολουθήσουν και οι επίσημες μπουτίκ του σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να βοηθηθούν τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι.
Το βραχιόλι θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα από τις 29 Απριλίου και στη τιμή των € 100.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Celebrity Engagement Rings

Όταν οι διάσημες κυρίες λένε το "I Do", οι σύντροφοι τους, έχουν διαλέξει το ομορφότερο δαχτυλίδι 
γι' αυτές.

Kate Middleton

Megan Fox

Beyonce

Victoria Beckham

Penelope Cruz

Nicole Richie

Katy Perry

Jennifer Lopez

Hilary Duff

Khloe Kardashian