Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Lady Gaga Performs at Cannes Festival


Μια εκπληκτική performance έδωσε η Lady GaGa στο Cannes Film Festival την Τετάρτη για το γαλλικό talk show "Grand Journal". Η GaGa ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία "Judas" και στη συνέχεια έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη για το νέο της άλμπουμ "Born This Way". Η εμφάνιση της ήταν όπως πάντα εκκεντρική!


Cannes Film Festival Fashion: The Looks from the Red Carpet

Το Φεστιβάλ Καννών άνοιξε τις πόρτες του τη Τετάρτη και είδαμε τα πρώτα looks των: Rachel McAdams, Uma Thurman, Karolina Kurkova, Salma Hayek και Melanie Griffith και οι πέντε ήταν υπεροχές! Η Salma Hayek, μας παρουσίασε δημιουργίες από τη νέα collection F/W του οίκου Gucci (ο σύζυγος της Francois-Henri Pinault είναι γενικός διευθυντής του Gucci group που έχει και τον οίκο Alexander McQueen). Η Melanie Griffith αν και είχαμε καιρό να τη δούμε ηταν αρκετά εντυπωσιακή μέσα στο Jason Wu φόρεμα της. Δε νομίζω οτι η Rachel McAdams έκανε τη καλύτερη επιλογή με αυτό το κόκκινο δαντελωτό Marchesa φόρεμα, η Uma Thurman πάντα εντυπωσιακή, φόρεσε ενα ολόλευκο Versace φόρεμα με φτερά και η Karolina Kurkova μας εντυπωσίασε με το μπλε φόρεμα της γεμάτο κρυστάλλους Swarovski του οίκου Armani από τη σειρά Armani Privè fall 2009.




Pic of the Day

Rachel McAdams in Maxime Simoens dress with flower details at the shoulders at 64th annual Cannes Film Festival. 

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Taylor Momsen and Jessica Szohr Leave Gossip Girl

Οι Taylor Momsen και Jessica Szohr αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στη σειρά για την πέμπτη σεζόν του Gossip Girl. Σύμφωνα με το TVLine, οι δύο ηθοποιοί πρόκειται να κάνουν κάποιες guest εμφανίσεις στα νέα γυρίσματα. Η Vanessa πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό και μένει να δούμε τα επόμενα βήματα της Taylor Momsen.

Uma Thurman and Salma Hayek at the Cannes International Film Festival 2011

Στις Κάννες βρέθηκαν η Uma Thurman και η Salma Hayek για το Φεστιβάλ Καννών 2011. Η Uma Thurman φέτος έχει ρόλο κριτή μαζί με τον Jude Law και τον Robert de Niro ο οποίος είναι πρόεδρος της επιτροπής. Η Uma Thurman πανέμορφη όπως πάντα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας λευκό φορεμα Dolce & Gabbana. Η Salma Hayek συμμετέχει στο Φεστιβάλ Καννων με την ταινία “Puss In Boots”. Η Λατίνα ηθοποιός φόρεσε ένα πανέμορφο δερμάτινο φόρεμα από τη νέα συλλογή του οίκου Gucci Φθινόπωρο/Χειμώνα 2011-2012.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Gisele Bundchen at Robin Hood Foundation Gala


Pic of the Day

Sarah Jessica Parker at the Robin Hood Foundation Gala, last night. SJP wore Halston Heritage dress Fall 2011 and blue Fendi Fall 2011 clutch.

Chanel’s New Resort Collection 2012


Η πολυτελής συλλογή του οίκου Chanel αποτελείτε από μάξι φούστες, φαρδιά παντελόνια και δίχρωμα μαγιό, στα χρώματα του κίτρινου, του ροζ, του μπλε και φυσικά του μαύρου και του λευκού.









Blake Lively, Rachel Bilson, Alexa Chung and Clemence Poesy at Chanel’s New Resort Collection 2012

Χθες ο οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του Resort Collection 2012 στο Hotel du Cap, στη Γαλλική Ριβιέρα. Οι διάσημες παρουσίες που παρακολούθησαν την επίδειξη ήταν πολλές, ανάμεσα τους η Blake Lively, η Rachel Bilson, Alexa Chung και Clemence Poesy.


Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Pic of the Day

Penelope Cruz wore a Marchesa dress to the "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides" World premiere, in LA.

Lady Gaga in See Thru Mugler blue Dress


Η Lady Gaga στην press conference που έδωσε στο Mexico City πριν δώσει την τελευταία της Monster Ball συναυλία. Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της άλμπουμ "Born this way" και το νέο της τραγούδι "Americano". Η Lady Gaga ήταν άκρως προκλητική με το μπλε φόρεμα Mugler και με τα πανύψηλα Noritaka Tatehana παπούτσια της.

LOVE AT FIRST SIGHT

Christian Louboutin

JENNIFER LOPEZ PERFORMS ON AMERICAN IDOL


Τη περασμένη Πέμπτη, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο American Idol (όπου είναι κριτής) μαζί με τον Pitbull και τραγούδησαν live το τραγούδι "On the floor". Η εμφάνισή της ήταν εκρηκτική και το κοινό ενθουσιάστηκε. Το άλμπουμ της Lopez με το τίτλο "Love?", κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στα καταστήματα και ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Lady Gaga Performs on Oprah


Η Lady Gaga άφησε άφωνη τη διάσημη παρουσιάστρια Oprah, με την εμφάνιση της, η οποία παρουσιάστηκε στο σόου της. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανεβασμένη πάνω σ'ένα τεράστιο χρυσό παπούτσι-πιάνο. Το σόου παρακολουθούσε και ο Johnny Depp, o οποίος χειροκροτούσε την τραγουδίστρια με πολύ ενθουσιασμό. 

Victoria Beckham’s Baby Shower


Το Σάββατο που μας πέρασε, η Eva Longoria και ο κομμωτής Ken Paves της Victoria Beckham, της οργάνωσαν ένα πάρτι, που έγινε προς τιμήν της.
Το πάρτι διοργανώθηκε στη ταράτσα του Le Petit Ermitage hotel στο Λος Άντζελες. Προσκεκλημένοι στο πάρτι ήταν οι: Rachel Zoe, η Nicole Richie, η Demi Moore και άλλοι πολλοί.
Το μόνο αίτημα που είχε η Victoria από τους φίλους της, ήταν τα δώρα να είναι όλα ροζ!

Watch the Trailer For Karl Lagerfeld's New Film for Chanel


Ο Karl Lagerfeld σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα του ταινία για πρώτη φορά στης 9 Μαΐου στο Hôtel du Cap Eden Roc, όπου θα παρουσιάσει και τη Cruice collection του οίκου Chanel. Στο trailer του "The Tale of a Fairy", η Freja Beha Erichsen (η οποία είναι η νεράιδα του τίτλου) τρέχει στα βράχια μίας παραλίας, φορώντας μόνο ένα λευκό τζιν και ακόμα, ανταλλάσσει ένα ερωτικό φιλί με την πρέσβειρα του οίκου Chanel, Anna Mouglalis! Στο φιλμ ακόμα πρωταγωνιστούν οι: Lady Amanda Harlech, ο Baptiste Giambiconi και η Brad Koening. Για να δούμε αν το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει!