Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

amfAR's Cinema Against AIDS Gala at the 2011 Cannes Film Festival


Λίγο πριν τη λήξη του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών, πραγματοποιήθηκε ένα φιλανθρωπικό gala, το «amfAR Cinema Against AIDS». Ήταν όλοι τους εκεί και ήταν όλοι τέλειοι: η Kirsten Dunst με πανέμορφη δημιουργία Chanel Couture, η γλυκιά ηθοποιός Clemence Poesy και αυτή με Chanel. Η ανεπανάληπτη Jane Fonda με δημιουργία Roberto Cavalli, η Karolina Kurkova φορώντας δημιουργία Chanel Couture έφτασε στη δεξίωση μαζί με τον Karl Lagerfeld. Στο gala ηταν επίσης η Eva Herzigova, η Mischa Barton, η Milla Jovovich με δημιουργία Versace. Η πάντα στιλάτη Carine Roitfeld και η Donatella Versace έδωσαν το παρόν στη δεξίωση. Η μαύρη γαζέλα και supermodel Naomi Campbell εμφανίστηκε με δημιουργία Givenchy Couture. Η Uma Thurman έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες, αυτή τη φορά φορώντας Chanel Couture. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και σχεδιάστρια Gwen Stefani επέλεξε μια δική της δημιουργία L.A.M.B..






Pic of the Day

Janet Jackson at the 2011 amfAR’s Cinema Against AIDS Gala in Cannes, Janet wore Haider Ackermann Fall 2011 Read-To-Wear.

Milla Jovovich In Prada at 2011 Cannes Film Festival

Την Τετάρτη που μας πέρασε, η πανέμορφη Milla Jovovich εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών στη πρεμιέρα της ταινίας “La Conquete” φορώντας μια δημιουργία του οίκου Prada. Φόρεσε ενα φόρεμα στις αποχρώσεις του άσπρου και του nude, μια εμφάνιση πολύ διαφορετική και ίσως τολμηρή για την περίσταση.

Gisele Bundchen Launches New Lingerie Line

H Gisele κυκλοφορεί τη δική της σειρά εσωρούχων για λογαριασμό της βραζιλιάνικης εταιρείας «Hope» και εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας τα, για πρώτη φορά, το βράδυ της Πέμπτης. Το 30χρονο super model εμφανίστηκε στα catwalks του Σάο Πάολο και καταχειροκροτήθηκε τόσο για τη δική της κολεξιόν, με το όνομα «Gisele Bundchen Intimates», όσο και για την εντυπωσιακή της παρουσία, που ανάγκασε τα φλας των φωτογράφων να κάνουν τη νύχτα... μέρα! Στις 25 Μαΐου η collection θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων, μόνο όμως στην πατρίδα της τη Βραζιλία. Τι σου θυμίζει όμως το show για τη σειρά εσωρούχων της; Μα τα shows της Victoria's Secret! Έτσι είναι όταν είσαι για χρόνια ένας από τους αγγέλους της Victoria's Secret, έχεις μάθει τα κόλπα από τους ειδικούς...



Marion Cotillard Welcomes Baby Boy!


Η Marion Cotillard γέννησε το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Marcel. Η Marion Cotillard και ο σύζυγός της Guillaume Canet γνωρίστηκαν το 2003, στη ταινία "Αγάπα με, Αν Τολμάς", όπου συμπρωταγωνιστούσαν και ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι το 2007. Να τους ζήσει λοιπόν το μωράκι!!!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Pic of the Day

Η πρωην του Leonardo Di CaprioBar Refaeli εκανε την εμφανιση της στις Κάννες, στη πρεμιερα του “The Beaver”, φορωντας ενα εκπλικτικο μπλε φορεμα του οικου Roberto Cavalli και με τα μαλλιά της, πιασμένα σε μια απλή αλογοουρά.


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Penelope Cruz In Armani Prive At The German Premiere of “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”

Η Penelope Cruz δειχνει φανταστικη μεσα στην κοκκνη, λαμπερη τουαλετα της Armani Prive Spring 2011 RTW. Η Penelope βρεθηκε στο Mathaeser Filmpalast, στο Μόναχο της Γερμανιας, για τη πρεμιέρα της ταινίας “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”.

Gwen Stefani Sparkles in a Stella McCartney Jumpsuit

Η Gwen Stefani με το σζυγο της, στην πρεμιερα του "The Tree of Life" τη Δευτέρα (16 Μαΐου) στο Palais des Festivals των Καννών. Η Gwen έλαμψε μεσα στη μαύρη ολόσωμη φόρμα της, Stella McCartney.

Pic of the Day

Actress Zoe Saldana attends "The Tree Of Life" premiere during the 64th Annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 16, 2011 in Cannes, France.

in Giorgio Armani

Brad Pitt & Angelina Jolie: Cannes 'Tree Of Life' Premiere

Ο Brad Pitt και η Αngelina Jolie πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών στην πρεμιέρα της ταινίας, "The Tree of Life", όπου πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Η πανέμορφη Αngelina φορώντας μια συγκλονιστική μεταξωτή στράπλες τουαλέτα Atelier Versace σε σκούρα σοκολατί απόχρωση και ο πάντα γοητευτικός Brad ντυμένος με μαύρο κουστούμι, Tom Ford.



Angelina Jolie's Chocolate Brown Atelier Versace Dress For Cannes 2011

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε χθες 16 Μαΐου στο 64 φεστιβάλ Καννών Στην πρεμιέρα της ταινίας “The Tree Of Life” όπου πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Η Angelina επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ στράπλες φόρεμα με σκίσιμο Atelier Versace σε σκούρο καφέ χρώμα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

I love Johnny Depp's style!

Ο όπως πάντα ανατρεπτικός και μποέμ Johnny Depp στο Φεστιβάλ των Καννών.

Penelope Cruz In Stella McCartney at 2011 Cannes Film Festival

Penelope Cruz wore Stella McCartney Winter 2011 RTW collection teamed with Casadei pumps to the 64th Annual Cannes Film Festival, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” photocall.

Versace to launch Kids wear Collection

Ο οίκος Versace σχεδιάζει να λανσάρει τη δική του παιδική συλλογή ρούχων, με την ονομασία Young Versace. Η συλλογή θα περιέχει ρούχα για μωρά και παιδιά έως 12 ετών και θα είναι πολυτελής, glamorous και πολύχρωμη, στο πνεύμα του οίκου Versace, με μία αίσθηση δόση rock 'n'roll, όπως δήλωσε στο WWD ο Gian Giacomo Ferraris. Η συλλογή για την Άνοιξη 2012 θα παρουσιαστεί στην έκθεση παιδικών ρούχων, Pitti Immagine Bimbo, στη Φλωρεντία.



Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Pic of the Day

Penelope Cruz in a Marchesa Fall 2011, at the “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” premiere part of the 64th Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 13, 2011 in Cannes.

Sarah Jessica Parker at the 64th Annual Cannes Film Festival

Sarah Jessica Parker arriving at the WU XIA screening at the 64th Annual Cannes Film Festival in an Elie Saab, Fall 2011.

Eurovision 2011, στην Έβδομη θέση η Ελλάδα!

Χθες το βράδυ στις 10, ξεκίνησε ο τελικός του 56ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με την Φινλανδία να ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή ενώ ένατη εμφανίστηκε η Ελλάδα με το τραγούδι "Watch my Dance". Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike εμφανίστηκαν στη σκηνή λίγο πριν τις 23.00 και έκαναν το κοινό του σταδίου, να γυρίσει να δει το χορό τους! Κατάφεραν, τελικά να συγκεντρώσουν 120 συνολικά βαθμούς κατακτώντας την έβδομη θέση, ενώ το Αζερμπαϊτζάν με το τραγούδι "Running Scared" ήταν αυτό που κέρδισε το διαγωνισμό με 221 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ιταλία με 189 βαθμούς και την τρίτη η Σουηδία με 185.