Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Gisele Could Be The World's First Billionaire Supermodel


Είναι hot, είναι sexy, είναι πανέμορφη, μοντέλο, επιχειρηματίας και μαμά, η Gisele Bundchen ώμος είναι και πολύ πολύ πλούσια! Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεργασίες της με τις σαγιονάρες Ipanema, με τη νέα της σειρά εσωρούχων Hope, αλλά και με τη σειρά προϊόντων περιποιήσεις προσώπου Sejaa, η Gisele θα δει αυτό το χρόνο, να μπαίνουν στο τραπεζικό της λογαριασμό 64 εκατομμύρια δολάρια! Η Gisele αν συνεχίσει έτσι θα είναι το πρώτο supermodel δισεκατομμυριούχος, αλλά θα μπορούσε επίσης να στεφθεί η πρώτη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Βραζιλίας!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Chanel Boy Bags for Girls


Ο οίκος Chanel είναι συνυφασμένος με τη θηλυκή φινέτσα αλλά επιστρέφει με ένα άλλο πρόσωπο για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/12, επιστρέφει με τη συλλογή "Boy Bag", εμπνευσμένη από την ανδρική γραμμή ρούχων. "Η Chanel έχει χρησιμοποιήσει ανδρικές γραμμές για να δημιουργήσει γυναικεία φορέματα, είχε πάντα αυτό το boyish attitude και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι το πραγματικό της ύφος ανεξάρτητα από εκείνο που οι περισσότεροι πιστεύουν. Επιρροή της υπήρξε ο Boy Capel, ο μεγάλος της έρωτας, γι'αυτό και η νέα της τσάντα ονομάζεται Boy Chapel", αναφέρει ο Karl Lagerfeld.
Διαθέσιμες σε τρία μεγέθη, σε κόκκινο, γκρι, μαυρο και λευκό χρώμα, οι Chanel Boy Bags θα κυκλοφορήσουν στις μπουτίκ Chanel από τον προσεχή Σεπτέμβριο.


Sexy Summer Sandals

Τα σανδάλια είναι άνετα, ευκολοφόρετα, ταιριάζουν με πολλά σύνολα μας και αλλάζουν και πολλά σύνολα μας σε ethnik, wild, spor, casual αλλά και σε romantic.

Chanel

Jimmy Choo

Giuseppe Zanotti 

Givenchy

Red Valentino

Roger Vivier

Roberto Cavalli

Gucci

Jennifer Lopez dancing for Marc Anthony in American Idol!


Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του «American Idol», Jennifer Lopez, την περασμένη Πέμπτη, έκανε μια guest εμφάνιση στο show του τελικού ως χορεύτρια. Ο σύζυγος της Jennifer, Marc Anthony, ήταν ο guest τραγουδιστής του show, και η Jennifer τον συνόδευσε στην εμφάνιση του με μια πολύ sexy χορογραφία.

LOVE AT FIRST SIGHT