Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ancient Greek Sandals, η Ελλάδα στα πόδια μας...

Ονομάζονται Ancient Greek Sandals (Αρχαία Ελληνικά Σανδάλια), κατασκευάζονται στο χέρι από πρώτης ποιότητας δέρματα, στον τόπο όπου γεννήθηκαν τα πρώτα σανδάλια, την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο εργαστήριο της Χριστίνας Μαρτίνη στην Κέρκυρα. Βρίσκονται στη λίστα αγορών των πιο καλοντυμένων γυναικών του πλανήτη και όχι άδικα!
Η Χριστίνα Μαρτίνη, αφού παράτησε τις σπουδές της στο Marketing στην Αθήνα, ασχολήθηκε με το σχέδιο μόδας και λίγο αργότερα βρέθηκε στο Λονδίνο να σπουδάζει σχέδιο υποδημάτων.
Επόμενος σταθμός η Βενετία όπου εργάζεται ως product manager για τον οίκο Chloé. Μετά από ένα χρόνο βρέθηκε στη σχεδιαστική ομάδα του οίκου Louis Vuitton όπου δίνει το ρυθμό στη διεθνή μόδα. Συνεργάζεται με τον  Marc Jacobs μέχρι το 2008 και τελευταίος της σταθμός ο οίκος Balenciaga όπου εκεί μένει μέχρι το 2011, ώσπου παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παρατήσει αυτή τη λαμπρή καριέρα και να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της στην Κέρκυρα για να δημιουργήσει μαζί με τον Νικόλα Μίνογλου, συνδημιουργό της Ancient Greek Sandals, κάτι δικό της.
Τα Ancient Greek Sandals ξεπουλάνε σαν τρελά σε όλο το κόσμο, όλες οι μεγάλες χολιγουντιανές σταρ τα λατρεύουν, γιατί όχι και εσείς...




Τα Ancient Greek Sandals θα τα βρείτε στα Fratelli Karida, Θεσσαλονίκη.  
www.mezzomezzocorfu.gr  
http://www.net-a-porter.com  
http://www.ancient-greek-sandals.com       

FREE SHOP  *Βουκουρεστίου 50, Κολωνάκι  *Δημητρίου Βασιλείου 15, Ν. Ψυχικό  Golden Hall τηλ: 210 3641500   

FREE SHOP MYKONOS  Παραχράδου 16 , Χώρα, Μύκονος, τηλ 22890 29289   
Mezzo Mezzo Νικηφόρου 38, 49100, Κέρκυρα, τηλ: 6947 260495 
pics from: http://www.net-a-porter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου