Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

The Big Fashion Show, We Love Women!


Χθες λίγο μετά τις  20:00 πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης ένα φα-ντασμαγορίκο fashion show με εκπλήξεις και απρόοπτα. Το show άνοιξε με το υπέροχο συγκρότημα Fortissimo, αυτό το εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet μας μάγεψε με τις μελωδίες του.
Το θέμα του show ήταν το αεροδρόμιο και αυτό μπορούσες να το καταλάβεις από τα δυο αυτοσχέδια τέρμιναλ που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες του show. Είδαμε πιλότους, αεροσυνοδούς, πινακίδες arraivals και departures, τα μοντέλα που βγήκαν στην πασαρέλα ήταν έτοιμα για ταξιδάκι!
Περπάτησαν στη πασαρέλα με ρούχα και παπούτσια που μπορείτε να βρείτε στο Mediterranean COSMOS, απαραίτητο τους αξεσουάρ σε αυτό τους το ταξίδι, οι υπέροχες βαλίτσες τους.
Μια μικρή αναστάτωση έφερε η διακοπή ρεύματος γύρω στις 21:00, αλλά τα μοντέλα και πάλι ήταν υπέροχα καθώς ο κόσμος που εκεί για να παρακολουθήσει το show τους έδινε το ρυθμό με χειρο-κροτήματα.
Στη πασαρέλα περπάτησαν και οι guest της βραδιάς Χριστίνα Πολίτη με το σκυλάκι της, η Ιωάννα Λίλη και η Όλγα Λαφαζάνη.
Το Fashion Show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ".

( pic from https://www.facebook.com/CLOSEUPTHESSALONIKI )





Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ναι,ναι λατρεύω τις εσπαντρίγιες!!!!



Εντάξει, δεν είναι και το πιο όμορφο αλλά ούτε το πιο άσχημο παπούτσι στο κόσμο, αλλά έχει γίνει τόσος ντόρος με ΑΥΤΌ το παπούτσι... ( https://twitter.com/ )  Εμένα μου αρέσουν, τα φοράω και μάλλον θα πάρω και άλλα... ( σκοτώστε με... ), είναι άνετα, ελαφριά και δροσερά. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια, χρώματα, υφάσματα και δέρματα. Είναι unisex και για τις κυρίες υπάρχουν και σε ψηλά τακούνια ή πλατφόρμες ( προτιμώ τις πλατφόρμες ). 
Εσείς που δεν τις έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε τες και εσείς που ήδη τις φοράτε, πάμε για το επόμενο ζευγάρι;

Οι αγαπημένες μου:




We Love Women: The Fashion Show στο Medinerranean COSMOS



Την Παρασκευή 23/05 στις 20:00 το Mediterranean Cosmos και το περιοδικό CLOSE UP σας προ-σκαλούν σ' ένα υπέροχο fashion show!  H Χριστίνα Πολίτη, η Ιωάννα Λίλη, η Όλγα Λαφαζάνη αλλά και περισσότερα από 20 μοντέλα, παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της μόδας από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.
Το Fashion Show θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο στήριξης του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ"
Στο Mediterranean Cosmos, η γυναίκα είναι στο κέντρο του κόσμου μας! Mediterranean Cosmos… Το κέντρο του κόσμου σου!

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

New Arrival, Sugarfree στη Θεσσαλονίκη!



Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται στην οδό Τσιμισκή 87, τη Sugarfree! Η Sugarfree είναι μια από τις μεγα-λύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο της μόδας, η οποία απαριθμεί 25 καταστήματα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Γυναικεία, νεανικά ρούχα από super stylish μαγιό, τέλειες πετσετέ φόρμες μέχρι εσώρουχα και αξεσουάρ, σχεδιασμένα με πολλά χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία. Highlight είναι η limited edition σειρά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.
Καλώς ήρθατε λοιπόν στο κόσμο της Sugarfree!