Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Καλύτερη Πωλήτρια Kiehl's είναι η Νατάσα!


Έχει εδώ και λίγη ώρα όπου η Νατάσα Θεοδωρίδου "σχόλασε από τη καινούρια της δουλειά" στο Hondos Center Apollonia Politia και ήταν εκπληκτική ως πωλήτρια στο corner της Kiehl's. Η Νατασα βοήθησε να πουληθούν αρκετά κομμάτια της ειδικής έκδοσης Ultra Facial Cream 125ml με το 100% των εσόδων να διατίθεται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων << Η Μέλισσα >>.
Ήταν πολύ όμορφη, ντυμένη απλά μ' ένα τζιν και λευκό μπλουζάκι, το σύνολο ολοκλήρωναν οι μπλε γόβες της. Ευγενική και χαμογελαστή με όλους τους παρευρισκομένους, μοίρασε αυτόγραφα και φυσικά μας πούλησε κρεμούλες!!!



Ευχαριστούμε για το αυτόγραφο!!!

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η Kiehl’s & η Νατάσα Θεοδωρίδου για το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»



Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου corner της Kiehl's στο Hondos Center Apollonia Politia στην Θεσσαλονίκη, από τις 26/5, η Ultra Facial Cream, θα πωλείται σε συλλεκτική συσκευασία των 125ml με την υπογραφή της Νατάσας Θεοδωρίδου. Αύριο το απόγευμα όμως στις 18:30 η Νατάσα Θεοδωρίδου θα βρίσκεται στο corner της Κiehl’s στο Hondos Center Apollonia Politia, στον ρόλο του πωλητή προϊό-ντων με σκοπό να ενισχύσει τις πωλήσεις. Ακολουθώντας την φιλοσοφία της, η Kiehl’s υπαγορεύει να επιστρέφουμε στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, γι' αυτό η ίδια συνεργάζεται με φημι-σμένους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμερίζονται την δέσμευσή της και εντάσσονται στις φιλανθρωπική της δράσεις χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή. 
Η Kiehl’s και η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπράττουν ώστε να προσφέρουν τα απαραίτητα σε παιδιά και τις οικογένειές της Θεσσαλονίκης που έχουν ανάγκη.
Καλή επιτυχία!

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Kim Kardashian and Kanye West first wedding pictures!



Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πιο hot γάμο της χρονιάς επιτελούς δημοσιεύονται!
Ο Kanye West και η Kim Kardashian στις 24 Μαΐου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, σε ένα κάστρο της Φλωρεντίας του 16ου αιώνα. Η Kim περπάτησε πάνω στο διάδρομο με ένα εκπληκτικό λευκό Givenchy νυφικό με χειροποίητη δαντέλα και ένα μακρύ μεταξωτό πέπλο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με εκθαμβωτικά κοσμήματα Lorraine Schwartz. Τον ίδιο οίκο προτίμησε και ο γαμπρός για το κοστούμι του. 
Πολλοί fans έχουν περιγράψει το φόρεμα ως «εκπληκτικό» και «τέλειo», αλλά και πολλές fans ομολό-γησαν ότι είναι ακριβώς αυτό που θα θέλανε να φορέσουν και στο δικό τους γάμο.
Άντε και στα δικά σας!!!





pics from: http://uk.eonline.com/

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Gladiator my Love



Πέρυσι τα φορέσαμε δειλά- δειλά και φέτος θα είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Τα σανδάλια "μονομάχου" ήρθαν για να μείνουν. Μπορούμε να τα βρούμε με ψηλό τακούνι ή και χωρίς, δίνουν ένα ροκ στοιχείο στο ντύσιμο μας και αυτό μας αρέσει, γιατί μας αρέσει πολύ και η ροκ πλευρά μας!!! ( εγώ τρελαίνομαι! )

( Emilio Pucci )

                                         ( Hugo Boss )                                         ( Balmain )

( Ancient Greek Sandals )

Pics from: http://www.style.com/